Cautare

61716 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.29 secunde)
Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca, avand in vedere comunicarea din ultimul timp, era de asteptat raspunsul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul vicepresedintelui Senatului Dan Voiculescu."Anumiti oameni, apropiati puterii, stiau de acest verdict de acum doua saptamani", a adaugat presedintele conservator.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. Puteti citi in continuare textul Propunerii pentru acordarea Titlului de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CALARASI d-lui Dan Constantin.
Cum Dan Diaconescu il uraste pe Basescu, dar il ajuta in lupta cu USL Miercuri, Dan Diaconescu urmeaza sa afle pe ce cale isi va duce la indeplinire planul: ... Nici chiar PC-ul lui Dan Voiculescu.
Sorin Rosca Stanescu) La unison, analistii politici dar si politicienii insisi au ajuns la concluzia ca Partidul Popular al lui Dan Diaconescu s-a dus cu arme si bagaje langa Alba ca Zapada. ... Dan Diaconescu este mai putin previzibil decat pare. ... Cine se duce la Dan Diaconescu?
Luni, Dan Diaconescu a fost chemat la DNA pentru a i se comunica faptul ca i-a fost schimbata incadrarea juridica din martor in invinuit in dosarul instrumentat pentru santaj.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
Puteti citi in continuare partea a 3-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Puteti citi in continuare partea a 4-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... Din pacate, multi romani o fac. • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... Poti ajunge din aceasta lupta sa nu mai intri in parlament.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. Retrogradare dramatica pentru formatia lui Dan Alexa. ... A fost un meci pe care, din punctul meu de vedere, l-am controlat. Am avut ocazii foarte multe, a spus Dan Alexa la final.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Curtea Constitutionala a decis, cu majoritate de voturi (adica doar o parte, maxim 5 judecatori din 9, s-au pronuntat), ca deputatii care in timpul unei legislaturi parasesc partidul sub culorile caruia au candidat in alegeri se pot constitui in grupuri parlamentare cu drepturi similare grupurilor parlamentare rezultate din alegeri.
Gheorghe Piperea, lichidatorul desemnat sa se ocupe de falimentul SC RECONVERSIA SA, societate controlata de Staicu si care a absorbit firme actionare la SIF, a afirmat in urma cu o saptamana, in cadrul unei emisiuni TV, ca la SIF Oltenia 6,5 milioane de actiuni (1,2% din capitalul social) sunt detinute de societati fictive, controlate de Dinel Staicu.
Nu uitati ca in 1993 - la meciul meu de debut pe banca tehnica a nationalei, scor 4-0, in deplasare -, s-a scris ca jucam cu o echipa alcatuita din bucatari si ospatari.
Reprezentantul TUI in Romania, Ciprian Popescu, a declarat ca decizia agentiei are la baza un cumul de cauze, printre care informatiile despre gripa aviara, nesiguranta cu privire la nivelul TVA si problemele cu care touroperatorul s-a confruntat in sezonul trecut.
Romania a invins greu Armenia, cu 1-0, in preliminariile CM 2018 Nationala Romaniei a invins greu echipa Armeniei, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, dupa un gol marcat in prelungiri.
Doua persoane din Logan au murit. ... Soferul si un pasager din autoturismul Logan au decedat. O a treia persoana din Logan a fost grav ranita.
In cursul diminetii de ieri un barbat si-a gasit masinile mutate din locul unde le parcase initial, in zona Far.
La conferinta au luat parte Ciprian Nicoara - Director General al Grupului Medical Romgermed, doctor Ramona Beloiu - Director Departament de Cercetare, Irina Buta - coordonator Clinicile Romgermed, doctor Georgeta Popescu si doctor Anda Tesniacu - șefe Laboratoare Romgermed.
De exemplu, peste 60% din cadrele din armata de la Mangalia sunt simpatizanti ai PNG si ai lui George Becali, dar, pentru ca nu pot adera la o formatiune politica, ei raman simpli simpatizanti.
google-analytics.com